Huurvoorwaarden

Om je boeking definitief te maken, ontvangen we graag binnen 5 dagen na onze bevestiging een aanbetaling van 50% van de reissom. Als je betaling binnen is, zetten we je reservering in de agenda. Het tweede deel van de reissom moet uiterlijk 14 dagen voor aankomst zijn overgemaakt.

De minimale verblijfsduur is 2 nachten. Tijdens landelijke vakanties en feestdagen/evenementen en in de zomervakantie, kan de minimale verblijfsduur afwijken.

Genoemde prijzen zijn per nacht en op basis van 2 personen. Meerkosten per nacht voor extra personen €25,- (ook baby’s en jonge kinderen). De verblijfskosten zijn excl. 2,50 p/p per nacht toeristenbelasting. Ontbijt is bij te boeken voor 20,00 per 2 pers., kinderen 2 tot 12 jaar 5,00 p/p.

In de gastenverblijven wordt niet gerookt.

Sorry, we staan (echt!) geen huisdieren toe.

We verhuren niet aan groepen jongeren (<24 jaar).

Kleine kinderen zijn welkom. De trap is open; er zijn geen traphekjes of speciale veiligheidsvoorzieningen voor jonge kinderen. Er kan op verzoek een kinderbedje en – stoel worden bijgeplaatst. Er is genoeg speelgoed zowel voor binnen als voor buitengebruik. 

De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken, badproducten en voldoende toiletpapier, koffie en thee en wat frisdranken aanwezig. Bij weekverblijven wordt eenmaal een bad- en keukendoeken wissel verzorgd.

Gasten hebben toegang tot de grote binnentuin en kunnen gebruik maken van de faciliteiten in de huisweide (betreden op eigen risico). De buitenruimtes worden gedeeld met de bewoners en gasten in het andere verblijf. Er zijn genoeg zitjes en er is ruim voldoende privacy in de totale oppervlakte van 1800m2 tuin en wei.

In de gastenverblijven kan niet gekookt worden. Op verzoek kan de grote gasBBQ / buitenkeuken gebruikt worden (mei – oktober). Gebruik van de houtskool BBQ in de wei kan alleen in overleg.

Er is geen TV in de gastenverblijven maar wel uitstekende WIFI waar je op eigen devices prima films en andere programma’s kunt kijken.

De vuurkorven in de binnentuin en de wei kunnen alleen in overleg worden ontstoken. Bij veel wind of droogte is open vuur verboden.

Achter de boerderij is parkeergelegenheid voor 3 auto’s. Motoren en fietsen kunnen desgewenst veilig worden gestald in de schuur. Laat het ons (voor aankomst) weten. Het laden van elektrische auto’s is niet mogelijk bij onze verblijven; er zijn voldoende laadpunten in het dorp (loopafstand).

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om van je boeking gebruik te maken, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt binnen 48 uur na de bevestiging van je boeking kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna is het verschuldigde bedrag tot 30 dagen voor aankomst 25% van de reissom.

Bij annuleringen vanaf 30 dagen voor aanvang van het verblijf, wordt 50% van de totale boeking in rekening gebracht. Je kunt ervoor kiezen om je verblijf om te boeken naar een andere datum of misschien kunnen wij anderen blij maken met een verblijf. Lukt dat voor dezelfde verblijfsperiode en -duur, dan restitueren we de (reeds betaalde deel van de) reissom met verrekening van administratiekosten.

Bij een annulering binnen 14 dagen tot aan de aankomstdatum of no-show, is restitutie niet meer mogelijk. De volledige reissom is dan verschuldigd. Boek je via Airbnb, dan worden bovendien de servicekosten ingehouden.

Bij een geldige reden voor annulering zijn de kosten wellicht te verhalen via een door de huurder afgesloten annuleringsverzekering. Wij kunnen daarvoor een factuur verzorgen.

Aansprakelijkheid

Wij als verhuurder van de verblijven zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen van de huurder tijdens het verblijf in een van onze verblijven of buitenruimtes.

Wij als verhuurder zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziekte gedurende het verblijf bij ons in en om de locaties.

Het betreden van de buitenruimtes (en/of spelen en recreëren op andere wijze in onze huisweide) is voor eigen risico.

We rekenen geen borg; we gaan ervan uit dat onze gasten netjes omgaan met de verblijven en de buitenruimtes. Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan de ruimtes of inventaris, dan verwachten we dat onze gasten dat melden en zullen we in alle redelijkheid en overleg tot een oplossing komen. Mochten we de schade (achteraf) na vertrek constateren, dan zullen we dit indien nodig verhalen op de huurder. Huurder is daarbij zelf verantwoordelijk voor een WA verzekering danwel afgesloten reisverzekering.