Brookerhof Buitenleven

Binnentuin en huisweide

Beide gastenverblijven hebben een eigen toegang tot de grote ommuurde binnentuin. Elk uur van de dag is er wel ergens een zon- en een schaduwplekje te vinden in de ‘cour’. En regent het een keer, dan kun je nog altijd beschut buiten zitten aan de picknicktafel onder de overkapping in het poortgebouw. De binnentuin is ook een fijne plek voor als je met jonge kinderen komt logeren. Ze kunnen veilig spelen en zandtaartjes bakken aan de moddertafel.

Buiten eten kan, op de wintermaanden na als het echt te koud is, vrijwel altijd. Ontbijten aan de picknicktafel of voor de Brie onder de parasol. Die eerste koffie in de ochtend smaakt extra lekker op het bankje voor de B&B waar in de zomermaanden al vroeg het zonnetje schijnt. Schop je wandelschoenen uit en geniet van een koud Alfa biertje op het terras voor je verblijf. 

Aan de andere kant van het wandelpad naast de boerderij ligt onze groene huisweide van bijna 1700m2. Daar kun je vanaf vroeg in de ochtend tot laat in de avond genieten van de zon op een van de terrassen met loungebanken en zitjes. Neem je ontbijtmand dus gerust ook eens mee de wei in. Er is hier ruim voldoende privacy te vinden. Een fijne plek om een boek te lezen of met een glaasje wijn de zon onder te zien gaan. De alpaca’s El en Ocean scharrelen gezellig om je heen.

Voor jonge kinderen is de wei een heerlijk speelparadijs. De wei is afgezet met een schapenhek waardoor kindjes er niet zomaar uit kunnen. In de kersenboom hangt een schommel, er is een zandbak en genoeg buitenspeelgoed om ze een tijdje mee zoet te houden. Voor oudere kinderen én volwassenen is een potje Kuppen altijd leuk. Naast de wei ligt de moestuin en een bloementuin waar we graag en veel te vinden zijn.

smaakmakers

Alle ruimte in de binnentuin en de weide.

brie
Brookerhof buitenleven
Brookerhof buitenleven
Brookerhof buitenleven
Brookerhof buitenleven
Brookerhof buitenleven
Brookerhof buitenleven
brookerhof buitenleven
Brookerhof buitenleven

Boeken of een vraag? Neem contact met ons op!