Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverhoopt niet in staat zijn om van je boeking gebruik te maken, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt binnen 48 uur na de bevestiging van je boeking kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna is het verschuldigde bedrag tot 30 dagen voor aankomst 25% van de reissom.

Bij annuleringen vanaf 30 dagen voor aanvang van het verblijf, wordt 50% van de totale boeking in rekening gebracht. Je kunt ervoor kiezen om je verblijf om te boeken naar een andere datum of misschien kunnen wij anderen blij maken met een verblijf. Lukt dat voor dezelfde verblijfsperiode en -duur, dan restitueren we de (reeds betaalde deel van de) reissom met verrekening van administratiekosten.

Bij een annulering binnen 14 dagen tot aan de aankomstdatum of no-show, is restitutie niet meer mogelijk. De volledige reissom is dan verschuldigd. Boek je via Airbnb, dan worden bovendien de servicekosten ingehouden.

Bij een geldige reden voor annulering zijn de kosten wellicht te verhalen via een door de huurder afgesloten annuleringsverzekering. Wij kunnen daarvoor een factuur verzorgen.